『世界真细小』 人人常欢笑 不要眼泪掉 时时怀希望 不必心里跳 在那人世间相助共济 应知人间小得俏 世界真细小小小 小得真奇妙妙妙 实在真系细世界 娇小而妙俏 又有阳光照 兼有朗月耀 良朋同欢聚 相依相对笑 万里难隔阻 心里情长照 应知人间小得俏 世界真细小小小 小得真奇妙妙妙 实在真系细世界 英文版『It's a small world after all』 Written by: Richard M. Sherman and Robert B. Sherman It's a world of laughter, a world of tears 这是一个充满欢笑的世界,一个充满泪水的世界 It's a world of hopes and a world of fears 这是一个充满希望的世界也是一个充满恐惧的世界 There's so much that we share 这里有许多东西我们可以共同分享 That it's time we're aware it's a small world after all 这时候我们意识到毕竟这是一个小世界 CHORUS It's a small world after all 毕竟这是一个小世界 It's a small world after all 毕竟这是一个小世界 It's a small world after all 毕竟这是一个小世界 It's a small, small world 这是一个小小世界 There is just one moon and one golden sun 天上仅有一个月亮和一个金色的太阳 and a smile means friendship to everyone 以及一个把友谊传递给每一个人的微笑 Though the mountains divide and the oceans are wide 虽然山脉绵延不绝,虽然大海一望无际 It's a small world after all 但毕竟这是一个小世界 It's a small world after all 毕竟这是一个小世界 It's a small world after all 毕竟这是一个小世界 It's a small world after all 毕竟这是一个小世界 It's a small, small world 这是一个小小世界 日文版 『小さな世界』 作词:若谷和子[6] 世界(せかい)中(じゅう) どこだって 笑(わら)いあり 涙(なみだ)あり se ka i jyu u do ko da a tte wa ra i a ri na mi da a ri 世界的每个角落都充满了欢乐与悲伤 みんな それぞれ 助(たす)けあう 小(ちい)さな 世界(せかい) mi n na so re zo re ta su ke a u chi i sa na se ka i 大家互相帮助 心连心 组成了这个温暖的小世界 世界(せかい)は せまい 世界(せかい)は おなじ se ka i wa se ma i se ka i wa o na ji 在这个小小世界里不分你我 世界(せかい)は まるい ただ ひとつ se ka i wa ma ru i ta da hi to tsu 这是我们唯一的地球 世界(せかい)中(じゅう) だれだって ほほえめば 仲良(なかよ)しさ se ka i jyu u da re da a tte ho ho e me ba na ka yo shi sa 在任何地方只要微笑就能成为好伙伴 みんな 轮(わ)になり 手(て)をつなごう 小(ちい)さな 世界(せかい) mi n na wa ni na ri te wo tsu na go u chi i sa na se ka i 大家手牵手 围成圈 组成世界大家庭 世界(せかい)は せまい 世界(せかい)は おなじ se ka i wa se ma i se ka i wa o na ji 在这个小小世界里不分你我 世界(せかい)は まるい ただ ひとつ se ka i wa ma ru i ta da hi to tsu 这是我们唯一的地球 It's a world of laughter, a world of tears 这是一个充满欢笑的世界,一个充满泪水的世界 It's a world of hopes and a world of fears 这是一个充满希望的世界也是一个充满恐惧的世界 There's so much that we share 这里有许多东西我们可以共同分享 That it's time we're aware it's a small world after all 这时候我们意识到毕竟这是一个小世界 It's a small world after all 毕竟这是一个小世界 It's a small world after all 毕竟这是一个小世界 It's a small world after all 毕竟这是一个小世界 It's a small, small world 这是一个小小世界 There is just one moon and one golden sun 天上仅有一个月亮和一个金色的太阳 and a smile means friendship to everyone 以及一个把友谊传递给每一个人的微笑 Though the mountains divide and the oceans are wide 虽然山脉绵延不绝,虽然大海一望无际 It's a small world after all 但毕竟这是一个小世界 It's a small world after all 毕竟这是一个小世界 It's a small world after all 毕竟这是一个小世界 It's a small world after all 毕竟这是一个小世界 It's a small, small world 这是一个小小世界 世界(せかい)中(じゅう) どこだって 笑(わら)いあり 涙(なみだ)あり se ka i jyu u do ko da a tte wa ra i a ri na mi da a ri 世界的每个角落都充满了欢乐与悲伤 みんな それぞれ 助(たす)けあう 小(ちい)さな 世界(せかい) mi n na so re zo re ta su ke a u chi i sa na se ka i 大家互相帮助 心连心 组成了这个温暖的小世界 世界(せかい)中(じゅう) どこだって 笑(わら)いあり 涙(なみだ)あり se ka i jyu u do ko da a tte wa ra i a ri na mi da a ri 世界的每个角落都充满了欢乐与悲伤 みんな それぞれ 助(たす)けあう 小(ちい)さな 世界(せかい) mi n na so re zo re ta su ke a u chi i sa na se ka i 大家互相帮助 心连心 组成了这个温暖的小世界 世界(せかい)は せまい 世界(せかい)は おなじ se ka i wa se ma i se ka i wa o na ji 在这个小小世界里不分你我 世界(せかい)は まるい ただ ひとつ se ka i wa ma ru i ta da hi to tsu 这是我们唯一的地球 |